Γνωρίστε την υπεύθυνη κατασκευή eshop του GALP

Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Διανύουμε την εποχή όπου το e-shop αποτελεί την σημαντικότερη προβολή της επιχείρησής σας στο αγοραστικό κοινό. Για αυτό το κοινό, που διευρύνεται διαρκώς, το κύρος της επιχείρησής σας ταυτίζεται με το κύρος που αποπνέει το eshop σας. Πιστεύουμε ότι μια καλή σχεδίαση e-shop θα εντυπωσιάσει αρκετούς αλλά επίσης δουλειά μας είναι να καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται ο πελάτης για να αγοράσει και τον παροτρύνουμε.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε είναι πολλές, ωστόσο οι ανάγκες σας είναι συγκεκριμένες και εμείς θα τις προσδιορίσουμε για εσάς, χωρίς περιττές υπηρεσίες και χάσιμο χρόνου. Η ποιότητα και η ειλικρίνεια στη δουλειά μας αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο των πελατών μας. Ρωτήστε για εμάς.

Συμμόρφωση με το διεθνές πρότυπο του οργανισμού W3C με σκοπό την επίτευξη μέγιστης ευχρηστίας και προσβασιμότητας από το κοινό.

Εικαστικό αποτελέσμα που δημιουργείται από έμπειρο Web Designer και στη συνέχεια κωδικοποιείται σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα HTML5, CSS, JavaScript, AJAX, jQuery.

eCommerce (WooCommerce, Magento)

Open Source Development

Curabitur non bibendum ligula

Αναβαθμίστε το e-shop σας με διαθέσιμες υπηρεσίες ακριβώς στις ανάγκες σας!

Διαχείριση και ενημέρωση πλατφόρμας

Διαχείριση παραγγελιών

Συντονισμός και εκτέλεση εργασιών (NEWSLETTER, SMS, VIBER)

Παραλαβή και απογραφή αποθεμάτων των καταστημάτων

Φωτογράφιση προϊόντων – Μοντάζ φωτογραφιών

Επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πελατών μέσω email / chat

Έλεγχος και παρακολούθηση του αποθέματος προς πώληση (stock)

Εξετάζουμε διεξοδικά την επιχείρηση του πελάτη. Και στο τέλος δημιουργούμε μια νέα ταυτότητα. Τη δική σας.

Για να την ολοκληρώσουμε θα χρειαστούν πολλά ακόμα βήματα. Για αρχή, περιγράφουμε τις ομάδες στόχου και τις ανάγκες τους. Ακολούθως, αναλύουμε το προϊόν. Μετά προγραμματίζουμε μια συνέντευξη με τον πελάτη, κατά τη διάρκεια της οποίας υποβάλουμε ερωτήσεις σχετικά με το έργο, την επιχείρηση του, τις διαδικασίες, τις προτεραιότητες και τους στόχους. Ζητάμε να περιγράψουμε το κοινό-στόχο, τις προδιαγραφές κάθε ομάδας κοινού και τι πρέπει να βελτιωθεί. Τέλος, πραγματοποιούμε μια ανάλυση SWOT, η οποία μας επιτρέπει να δούμε τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες και τις δυνατότητές τους για το έργο του πελάτη.

 

Επικοινωνία

Μαιζώνος 211, Πάτρα

"*" indicates required fields