Γνωρίστε την υπεύθυνη κατασκευή eshop του GALP

Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Διανύουμε την εποχή όπου το e-shop αποτελεί την σημαντικότερη προβολή της επιχείρησής σας στο αγοραστικό κοινό. Για αυτό το κοινό, που διευρύνεται διαρκώς, το κύρος της επιχείρησής σας ταυτίζεται με το κύρος που αποπνέει το eshop σας. Πιστεύουμε ότι μια καλή σχεδίαση e-shop θα εντυπωσιάσει αρκετούς αλλά επίσης δουλειά μας είναι να καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται ο πελάτης για να αγοράσει και τον παροτρύνουμε.

Διαθέτουμε Web Designers οι οποίοι γνωρίζουν όλες τις σύγχρονες τάσεις και μπορούν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα με βάση τις ανάγκες σου.

Μπορούμε να κάνουμε την ιστοσελίδα σου να ξεχωρίζει με τα κατάλληλα templates και την προσαρμογή τους σε κάθε οθόνη. Επιπλέον, παρέχουμε τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας και φροντίζουμε η σελίδα σου να πληροί τις προδιαγραφές των μηχανών αναζήτησης

Υπηρεσίες & Τιμές

Υπηρεσίες

Τιμή

Περιγραφή

Κατασκευή Ιστοσελίδας

εφάπαξ 349 €

Κατασκευή ιστοσελίδας με χρήση συγκεκριμένων templates

Επιπρόσθετες υπηρεσίες

45€/ώρα

Επιπρόσθετες εργασίες που δεν περιλαμβάνονται στα προαναφερόμενα πακέτα υπηρεσιών και εκτελούνται κατόπιν συνεννόησης με ωριαία χρέωση

Νέο E-shop Essential

2.480,00 €

Ξεκίνα την online επιχείρησή σου με ένα απλό e-shop προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου, με αρχική καταχώρηση έως 4 κατηγορίες προϊόντων.

Νέο E-shop Basic

3.100,00 €

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο για να στηρίξει την online επιχείρησή σου, με αρχική καταχώρηση εώς 20 κατηγορίες προϊόντων, αποστολή σε όλες τις χώρες, on page SEO και χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις τις πωλήσεις σου.

Νέο E-shop Premium

3.720,00 €

Για τις αυξημένες ανάγκες της επιχείρησής σου, με το premium e-shop απολαμβάνεις διασύνδεση με marketplaces, ERP, αρχική καταχώρηση έως 30 κατηγορίες προϊόντων και έχεις τον απόλυτο έλεγχο της online επιχείρησής σου.

Νέο E-shop Premium Plus

9.424,00 €

Για τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σου, με το premium plus e-shop δημιουργείται εξειδικευμένη διασύνδεση με ERP & Marketplaces, δίγλωσσο περιεχόμενο, αρχική καταχώρηση έως 30 κατηγορίες προϊόντων και κατάλληλη εκπαίδευση για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο.

Εξετάζουμε διεξοδικά την επιχείρηση του πελάτη. Και στο τέλος δημιουργούμε μια νέα ταυτότητα. Τη δική σας.

Για να την ολοκληρώσουμε θα χρειαστούν πολλά ακόμα βήματα. Για αρχή, περιγράφουμε τις ομάδες στόχου και τις ανάγκες τους. Ακολούθως, αναλύουμε το προϊόν. Μετά προγραμματίζουμε μια συνέντευξη με τον πελάτη, κατά τη διάρκεια της οποίας υποβάλουμε ερωτήσεις σχετικά με το έργο, την επιχείρηση του, τις διαδικασίες, τις προτεραιότητες και τους στόχους. Ζητάμε να περιγράψουμε το κοινό-στόχο, τις προδιαγραφές κάθε ομάδας κοινού και τι πρέπει να βελτιωθεί. Τέλος, πραγματοποιούμε μια ανάλυση SWOT, η οποία μας επιτρέπει να δούμε τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες και τις δυνατότητές τους για το έργο του πελάτη.

 

Επικοινωνία

Μαιζώνος 211, Πάτρα

"*" indicates required fields